Visdom direkte fra hestens mund: “Vindmøller finder hele tiden nye og overraskende måder at gå i stykker på!”

Som nysgerrige borgere er vi altid på jagt efter nye oplysninger og begrænser os ikke til vennernes hjemmesider som friends-against-wind.org, epaw.org, windwahn.de, stopthesethings.com, waubrafoundation.org.au, na-paw.org,  windsofjustice.org.uk og alle de andre.

Vi vil også gerne vide, hvad vindindustriens mænd og kvinder tænker og hvad de skriver om. Hjemmesiden naturlig-energi.dk er et forum for vindfolk. Der findes mange interessante oplysninger for eksempel et referat fra et erfa-møde i 2015.

Den danske vindmølleforenings tekniske konsulent Strange Skrive har forsynet os med vores kloge overskrift og Steen Buss, ligeledes konsulent samme sted,  har bidraget til vores efteruddannelse. Ved erfa-mødet i Vingsted blev mølleejerne nemlig anbefalet, at holde skarpt øje med vingerne:

“Steen Buss fortalte, at der nu også ses vingeskader på nyere 2-, 3-, og 6 MW møller. Forkant- og overfladeskader kan i værste fald dukke op allerede efter få måneders drift. Forkantskader, som ser ud til være et generelt problem…..”

Læs selv videre på http://www.naturlig-energi.dk/cms/sidste-nyt og give din nyerhvervede viden videre til dine kommunalpolitikere. Spørg dem, hvor meget de egentlig ved om danske (og andres) vindkraftværkers skrøbelighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *