Vindmøllenaboer til foretræde i Miljø- og Fødevareudvalget, den 4. november 2015

http://www.ft.dk/Folketinget/udvalg_delegationer_kommissioner/Udvalg/Miljoe_og_Foedevareudvalget/Kalender/Vis.aspx?session=20151&meetingNumber=1273346&abbreviation=MOF&se=1

På hjemmesiden ligger alle dokumenterne, som er blevet sendt ind til udvalget forinden.

Det er ikke første gang, danske vindmølleofre har været på besøg i hovedstaden for at klage over vindindustriens regime. Men nu har Danmark fået en ny regering og et nyt håb om, at der endelig kommer en retfærdig og faglig funderet støjbekendtgørelse.

Vi håber, at miljøministeren vil invitere akustikprofessor Henrik Møller til et par møder og lytte til ham i stedet for miljøstyrelsens vindfanatiske embedsmænd.

En tanke om "Vindmøllenaboer til foretræde i Miljø- og Fødevareudvalget, den 4. november 2015"

 1. Poul Nielsen

  Vedr. vindmøllenaboernes foretræde, sendte jeg dokumenterne til Guldborgsund Kommunes Byrådsmedlemmer og skrev til dem:

  Prøv at sætte jer ind i disse mennesker og dyrs skæbne, og forstå hvorfor, vi der er så heldige, at vi endnu ikke er blevet naboer, kæmper som vi gør, for at undgå dette hensynsløse vanvid, som ingen politikere har hverken mod eller vilje til at få stoppet!

  Et medlem af Byrådet har reageret på min henvendelse, og svarer:

  Kære Poul.
  “Livet er farligt og usundt. Vi ryger, kører bil, spiser forarbejdet kød osv osv. Vindmøller gør os uafhængige af diktaturstater og skaber arbejdspladser og fremdrift i Danmark.
  Heldigvis skinner solen idag og vinden blæser. Og vi har samlet ind til Dansk Flygtningehjælp. Måske en dag, bliver vi i stand til at gemme energien bedre.
  Håber du også får en god dag.”

  Hvad skal man kalde et sådant svar fra en folkevalgt lokalpolitiker?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *