Vindmøllekrigen i Irland – landbefolkningen mod “en monstrøs og grusom industri”

http://stopthesethings.com/2015/11/03/fighting-a-monstrous-cruel-industry-ireland-declares-war-on-the-great-wind-power-fraud/

Australiens hjemmeside stopthesethings. com offentliggjorde en ny artikel fra den irske avis Irish Mirror i dag. Overskriften er ikke til at tage fejl af.

“Familier tvunget til at flytte fra deres hjem på grund af industrielle monster vindmøller”, og: “Forlænget udsættelse for denne lavfrekvente støj er skyld i søvnløshed, hovedpine, næseblod, angst og en generel manglende evne til at fungere normalt”.

Families forced to move out of homes due to industrial monster wind turbines
Irish Mirror
Henry Fingleton
9 October 2015

Prolonged exposure to this low frequency noise causes insomnia, headaches, nosebleeds, anxiety and a general inability to function normally

Her er kun tre af de 27 protestgrupper fra Irland, der kan ses på hjemmesiden epaw.org:

http://savethemidlands.com/

http://www.westcorkwind.com/

http://www.windawareireland.com/

Hele verden ved, at der er noget helt galt med vindindustriens magt over politikere og organisationer. Sandheden er blevet undertrykt i alt for lang tid, men flere og flere medier har åbenbart fået nok af propagandavrøvl og vil hellere fortælle om det virkelige liv.

Hvilken stat i verden vil mon være den første, der stopper dette  vanvid?  Og hvor mange år vil der gå, indtil alle politikere har indset, at de er blevet ført bag lyset?

Nej, vindenergi er ikke sund for nogen eller noget, hverken for mennesker, dyr, vandforsyningen, landskabet, klimaet eller landenes økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *