Vindmaskinernes lirekassemænd kan – af ren tekniske grunde – kun spille deres lille repertoire

http://www.mekaniskmusik.dk/lirekasser

For at kunne forstå, hvorfor vindmøllefamilierne og vindmøllemodstandere ikke kan få svar på deres berettigede kritiske spørgsmål hos vindmølleindustriens venner, har man brug for en teknisk forklaring. Derfor ligger der nu et lille link om mekanisk musik, der vil muliggøre en dybere forståelse for mekanik. Det er nemlig ganske forgæves at spørge en automat til råds, fordi den jo ikke KAN afvige fra sit program. Derfor er det komplet meningsløst at kommentere vindmølleindustriens, vindmølleforeningens og deres hjertevenners viser. De kan ikke andet at gentage en forprogrammeret melodi. At snakke med en automat er spild af tid.

vind-alarm-danmark.eu vil hellere bruge energi på at offentliggøre links fra det virkelige liv, hvor modige fagfolk fra alle mulige professioner arbejder med at offentliggøre videnskabelige beviser for de monstrøse vindmaskiners skadevirkninger på mennesker, dyr, miljøet og økonomien.

Hvis man har lyst og energi til at blive fortørnet over propagandavrøvl, så kan man jo hygge sig med at kigge på vindvennernes hjemmesider. MEN DET ER PÅ EGET ANSVAR!

Danmarks vindmølleforening: http://www.dkvind.dk/

Vindmølleindustrien: http://www.windpower.org/da

Link til det offentligt financierede projekt wind2050, der er sat i gang for at hjælpe de danske kommuner med at gennemføre vindprojekter på en snild måde og på trods af befolkningens protester – og som ikke har den mindste interesse i konkrete spørgsmål om lusket planlægning,  manglende støjmålinger i familiernes huse, naboernes sygdom pga. lavfrekvent støj og infralyd:http://www.wind2050.dk/Events

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *