Vindindustriens klamme spøgelse – og de kommende retssager

Alle steder på jorden og ikke kun i Danmark lider nabofamilier under vindindustriens grimme MONSTER maskiner. Det er ellers meget påfaldende, hvor provincielt kommunerne og de forskellige landsregeringer tænker. Det virker som om de ikke kan se den store sammenhæng i vindindustriens globale rasen. Er det virkelig sådan, at de først begriber alvoren, når de store retssager kommer? Hvordan kan en politiker forsvare, at hårdt arbejdende mennesker skal miste deres helbred og deres hjem på grund af industrielle støjende rotorblade i landområder? Er de virkelig ikke klar over, at der ofres mennesker for en fejlagtig energipolitik? Er der ingen af de herskende politikere, der kan mande sig op og komme på besøg hos de familier, der er blevet udsat for denne tortur? Der står jo mange tomme huse rundt omkring, som politikerne kunne bruge som feriebolig.

Vi vil foreslå en wind-turbine-syndrome dannelsesrejse gennem hele Europa og mere. Start med Danmark, tag en runde til Finland, Sverige og Norge og fortsæt sydpå til Slesvig-Holsten og det nordøstlige Tyskland. Besøg alle delstater. Polen, Frankrig, Irland, Scotland har også mange muligheder- verden er stor. Se på alle de sjove flag på epaw.orgs hjemmeside. Der er uendelige mange rejsemål. Er der råd til en rejse til Canada, USA eller Australien? Bare bank på, hr. og fru Grøn og Rød og lyt efter: Familierne vil ikke leve i nærheden af vindkraftværker – de vil ikke se på kæmpe rotorblade og høre og mærke støjforureningen. De vil heller ikke være vidne til udryddelsen af rovfugle og flagermus, opleve forurenet grundvand og hæslige industrilandskaber ved siden af historiske bygninger.

Modstanden mod vindkraftværker i nærheden af mennesker og i naturen er vokset eksplosivt i de sidste år, fordi flere og flere familier bliver berørt af denne menneskeskabte naturkatastrofe. Nye protestgrupper arbejder dag og nat for at forstå vindenergiens snavsede hemmeligheder, mens politikerne gemmer sig bag strategisk uvidenhed.

Der er et par spændende retssager på vej i år, som vil vise, om der findes retfærdighed i vores demokratiske stater. Det er klogt at holde øje med de store organisationers hjemmesider og facebooksider: epaw.org, friends-against-wind.org og na-paw.org, der vil offentliggøre vigtige nyheder.

Vindindustriens klamme spøgelse er forhåbentligt snart på retur.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *