Tillykke til de syv familier i Irland, der har vundet mod BIG WIND – tyske ENERCON

Godt nyt fra Irland – i april måned ved vi, hvor meget ENERSON skal betale i erstatning.

PRESS RELEASE 4th January 2017 High Court order for families forced from homes due to noisy wind turbines_

Familierne, der i årevis er blevet tortureret af vindkraftværkers ulidelige støjudsendelser, holder øje med hinanden. Det tager ikke mange sekunder at dele en fantastisk nyhed som en vundet retssag.

Enercon, Vestas, Siemens, what’s the difference?

Vindindustrien vil have jord og penge. Fanatiske eller uoplyste eller grådige politikere er gerne behjælpelige med begge dele og indretter lovene derefter. Borgerne ville ikke have en chance, hvis der ikke var meget dygtige advokater og dommere, der hjælper dem med at gennemskue lovgivningens hemmelige skrifter. Er det ikke hele verdens menneskerettigheder, der burde slå en hurtigt sammentømret vindmøllebekendtgørelse?

“It means the world for os” er danske Vestas motto. Vestas er i øvrigt samme vindkraftfabrik, der betragter den danske landbefolkning som forsøgskaniner i kongeriget Danmark. Efter forhenværende direktør Ditlev Engel tjener Danmarks landregioner som et stor-skala-laboratorium for vindindustriens eksporteventyr.

Er det ikke, det de siger? Skåret ud i pap: “Lad os sælge skidtet i hele verden, men lad os dog hellere afprøve det først på vores egne landsmænd, ikke? Og så fortæller vi f.eks. i Australien, at danskerne slet ikke kan mærke vindkraftværkers støj. Det sker kun i visse australske borgeres hoveder, fordi der er nogen, der har fortalt dem noget grimt om vindkraftværker. NIMBY NIMBY.”

Vi andre ved: NIMBY betyder: NEXT IDIOT MIGHT BE YOU.

Eller pænere sagt: NEXT IT MIGHT BE YOU.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *