“The Wind Weasel’s” (vindvæslets) sidste suk? Australien siger stop, ingen penge til nye vindkraftværker

http://www.abc.net.au/news/2015-07-12/government-lobbies-for-cefc-to-stop-wind-farm-funding/6613590

http://www.sudinfo.be/1330637/article/2015-07-12/epouvantables-dangereuses-pour-la-sante-le-gouvernement-australien-interdit-les

http://nyhederne.tv2.dk/udland/2015-07-12-premierminister-stopper-pengestroem-til-grimme-vindmoeller

Gid det var Danmark, der også stoppede vanviddet!

26. feb 2014 Danmark bør droppe statsstøtten til vindmøller, for de gavner ikke klimaet og er ikke den succeshistorie, som regeringen siger. Det mener de …
nyhederne.tv2.dk/2014-02-26-vismænd-til-regeringen-drop-støtten-til- vindmøller

 

Tillykke, Australien!

Denne nyhed er anledning til stor fryd for alverdens vindmøllefamilier, der har lidt overlast i de sidste mange år. Vindfanatiske politikere har proppet formuer i en helt bestemt industris afgrundsdybe lommer ved hjælp af helt vanvittige støtteordninger og i Danmark til forskningsprojekter som den afskyelige og pinlige  wind2050. Samtidigt har de forpestet landbefolkningens tilværelse. Nu lysner det for australske  familier. Efter Spanien og Storbritannien er det nu lykkedes for Australien at vriste sig fri af vindindustriens kvælertag.

Nogle familier i Australien er særlig hårdt ramte, fordi de bor i Macarthur Wind Farms område med 140 vindkraftværker. Imens har danske Vestas fået skovlet subsidier ind og har hemningsløst prøvet at overbevise den australske offentlighed om, at der slet ikke fandtes problemer med vindmøllestøj i andre lande. Løgnen er nu blevet afdækket, fordi den australske undersøgelseskommission har fået mange henvendelser fra netop borgere og fagfolk fra andre og også ikke engelsk talende lande.

Danskere elsker vindkraft? Hus forbi. Bestemt ikke der, hvor disse miljøskadelige monstermaskiner befinder sig og ødelægger familiernes liv.

Her lige én gang til dokumentationen på det klamme og hadefulde forsøg på at kapre Australiens læger, der praktiserer tæt på Macarthur WindFarm.

Macarthur-Community-Health-AGL-ltr-13-12-14

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *