Syg af vindmøllestøj: Biolog PhD Lynne Knuths kommentar om syge mennesker og vanskabte dyr til Public Service Commission of Wisconsin i USA

ERF – Public Comments Lynne Knuth Infrasound-1

Lynne Knuths tekst er fra 2010, men ikke spor forældet. En lang litteraturliste med 37 artikler viser det internationale videnskabelige materiale om kroppens reaktion på infralyd og akustiske vibrationer.

I november 2014 har delstaten Wisconsin erklæret en vindpark for et helbredsrisiko  for mennesker: Wisconsin Wind Turbines Declared Health Hazard, avisartikel af Jack Spencer.

Vi anbefaler at få printet teksten ud i et læsevenlig format og studere den grundigt. Her er de informationer, som vindmøllefamilier – med eller uden husdyr –  har efterspurgt. Ja, der findes videnskabelige beviser for, at infralyd, akustiske vibrationer og lavfrekvent støj fra vindmøller gør mennesker og dyr syge og skader deres indre organer. Det er en ren gyser, når man tænker på, hvordan befolkningen bliver narret med vindindustriens og vindglade politikers og ministeriers ringe reklamebrochurer.

Hvis der er interesse for at sammenligne vindindustriens reklamevideoer med gamle tobaksreklamer, så findes der et rigt udvalg på youtube.com. Stemmeføringen i videoerne minder i begge tilfælde om den store stygge ulvs indsmigrende bøn ved de tre små grises hoveddør. Så meget for eventyrlig propaganda.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *