Pas på, danske medborgere, “vindpesten” er over os, uden engagement fra jer helt almindelige mennesker, kan industri og politik gøre, hvad der passer dem!

Denne video er skabt af fortvivlede borgere i Jylland, som ikke vil finde sig i flere løgne fra vindindustriens spekulanter og vindfanatiske politikere og deres embedsfolk.

__________________________________________________________________________________________

Vi oplever den samme situation, lige meget, hvor på kloden vi bor: Vindmaskinerne bliver præsenteret som en livsnødvendighed. I Danmark skal vi bare sidde som skolebørn ved et bord under klassens time. Der må hyggesnakkes med en lille kop kaffe i hånden. Vi må allernådigst komme med vores helt egne foreslag om, HVOR disse monstre skal stå. Der er ikke lagt op til en ærlig diskussion om vindkraftværkernes skader på familierne og hele miljøet.

Der er ikke indberegnet, at borgerne klart og tydeligt siger : NEJ!

Menneskehedens ældgamle eksistentielle angst for fremtiden bliver skamløst udnyttet for at sælge vindenergien som den frelsende kraft, der alene kan standse fremtidens almindelige og evige kaos. Det er pseudo-religiøst! Der er skabt en beskidt klimakult for at få borgerne til at makke ret og betale omkostningerne for dette vanvid.

Er der virkelig ikke nogen, der har tænkt lidt over, hvor menneskelig aktivitet virkelig skader planeten? Hvad med CO2 og krig? Er der nogen stat, der har skullet stå til regnskab for den uhyre destruktion over flere generationer, som krigshandlinger skaber? Et moderne kulkraftværk burde ikke have den samme skræmmende effekt som et bombefly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *