Når “windweasels” møder advokater, også Fremtidens Isenvad har fået juridisk hjælp

hoeringssvar_1_2

Det er en udsøgt fornøjelse at læse advokat Poul Hvilsteds høringssvar. Her betegnes Lokalplan nr. 277 og VVM-redegørelse for vindmølleprojektet Københavnerhede ved Isenvad som ulovlig og ugyldig. Kommunen “kan ikke reparere på VVM-redegørelsen“, den er bare for dårlig.

Her er så lokalplanen, der skal garantere, at alt er i den skønneste orden og borgerne ikke behøver at blande sig mere. Alt er på plads, ingen vil komme til skade, hverken mand eller (flager-) mus, og kommunen kan få endnu mere CO2-fri strøm og gøre Christiansborgs rød-grønne politikere meget glade. Det er jo dem, der stadig sværger på den hellige tekst, der hedder: ENERGIAFTALEN. Alle andre love må vige for vindmøller, hvis det gik efter disse politikeres inderste ønske. Men nu er der optræk til ballade.

forslag-lokalplan-277

Vindmøllenaboer over hele verden kæmper for deres sundhed og ejendom. Med hjælp fra uafhængige advokater er chancerne meget store for at få ret. Når vindindustrien og regeringen arbejder så tæt sammen om at gennemføre en vanvittig energipolitik, er det næsten umuligt for almindelige borgere at blive taget alvorligt.Uden kompetente fagfolk går det ikke.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *