“Når jorden går under”, fra Karl Iver Dahl-Madsens blog i Børsen, den 29.8.2015

http://borsen.dk/opinion/blogs/view/17/3452/naar_jorden_gaar_under.html

Jorden kan gå under ligesom så meget andet, men det behøver slet ikke at ske foreløbigt. Karl Iver lister op, hvad der måske kunne ske af uheldige begivenheder og hvordan mennesker kan gardere sig ved hjælp af forskning og økonomisk vækst. Vindmøller bliver pudsig nok slet ikke nævnt som en mulighed. Hvorfor mon det?

http://www.dahl-madsen.dk/weblog/2015/08/rigelig-billig-og-ren-energi/

Karl Iver Dahl-Madsen har sin egen meget informative hjemmeside, der rummer mange gode artikler. Vi bliver præsenteret for et nyt udtryk, som hedder “retroteknologi”, som han bruger for at beskrive de komplet vejrafhængige vindmaskinerns virkning. Denne teknologi er blevet forkastet mange gange i løbet af forskellige epoker og kulturer – og nu er den her igen. Bare for at blive forladt igen, når alle politikere og borgere har indset, at de er hoppet på en fed løgn. Vindmøller redder ikke andet end producenternes, opstillernes og jordejernes bankkonti for gabende tomhed og nogle politikeres forkvaklede ideologis sammenbrud.

http://www.dahl-madsen.dk/weblog/2014/07/fri-mig-for-det-fossilfri-samfund/

At gøre befolkningen rigtig bange, er en lønsom strategi. Det vidste den katholske kirke allerede for nogle århundreder siden.

http://www.bellitalia.dk/artikler/kirken/peterskirken_vatikanet.htm

Uden angst og frygt var Pederskirken i Rom aldrig blevet bygget, fordi der havde ikke været økonomi til dette kostbare projekt. Afladspengene skulle garantere borgerne en mildere skæbne – efter døden.  Og kirken fik præcist det, den have efterspurgt: Rigdom på jorden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *