Nu inklusive slutning! “Kampen om vindmøllerne”, rystende tysk dokumentar fra den 1. august 2016

 

De tyske borgeres accept for landes 26.000 vindkraftværker med deres kun 15 % bidrag til hele el-forbruget eksisterer ikke længere. Der findes mange indlysende grunde til det. Der er for eksempel lokalpolitikeres helt åbenlyse beskidte private forretninger med “ren vindkraft” på bekostning af familierne, der skal bo klods op ad disse sundhedsskadelige industribygninger. Der er “natur”-organisationen BUND med sine tætte forbindelser til vindindustrien og der er vindindustriens helt uhørt aggressive lobbyarbejde i Bundestag, det tyske parlament i Berlin.

Denne stærke dokumentar viser et eksempel på en borgmester, der får bygget en vindmølle på sin egen mark til en årlig pagt på 10.000 €. Han har selv stemt for den i byrådet, Han er langt fra den eneste borgmester i Tyskland, der har brugt sin magt til at forsyne sig med en vedvarende energikilde i form af let flydende pengestrømme. Fattige familier har ikke råd til at stopfodre pengegriske jordejere, investorer og industrien, fordi den afgiftstunge el-regning stiger voldsomt. Politikerne er ligeglade med befolkningen, bare deres egen kasse er fyldt.

Dokumentaren viser vindindustriens yderst aggressive metoder, der skal sikre den fortsætte rundhåndede offentlig støtte. Det gør indtryk at se en stor “klimademonstration”, hvor bestilte og betalte industriarbejdere fra bl.a. Vestas og Enercon i massevis blev kørt med busser til Berlin for at give indtryk af en folkelig opbakning for nationens klimaindsats, dvs. udbygningen med endnu flere vindkraftværker tæt ved byer, på marker og i skove.

Denne dokumentarfilm er kun begyndelsen af en massiv holdningsændring i Tyskland. Vindmølleindustrien har fuldstændigt mistet befolkningens respekt og medierne har endelig forstået, hvorfor.

En tanke om "Nu inklusive slutning! “Kampen om vindmøllerne”, rystende tysk dokumentar fra den 1. august 2016"

 1. Poul Bjarne Andersen

  Det er helt uforståeligt at disse overgreb accepteres af myndighederne i et ellers civiliseret samfund.
  Vindindustrien benytter samme agressive metode i hele Europa: manipulation , lobbyisme, korruption og forførelse af politikere.

  Tilfældige borgere bliver ofret i en forfejlet strategi om at vindenergi er løsningen på den grønne omstilling.
  Men vindenergi er god til at kanalisere store samfundsressourcer til enkeltpersoner og til vindindustrien.
  Det der kan ødelægge denne guldregn til særinteresser er når borgerne har fået nok og ikke længere accepterer disse overgreb.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *