Jyllands-Posten skriver den 17.12.14 om Miljøstyrelsens hemmelige møder med vindindustrien, vindmøllestøj og vindmølleflygtninge

“Vindmølleflygtninge: Støjen gør os syge og tvinger os ud af vores egen bolig”, sådan hedder overskriften på Jyllands-Postens helt uforskrækkede artikel (betalingsartikel) om den nye realitet, som vindmøllefamilier lever med i dag – her i Danmark og andre steder i verden.  Energiwatch har citeret artiklen, dr.dk ligeledes, P4 har lavet en radioudsendelse ud af det og egentlig var det meningen, at TV2 ville producere og udsende en meget omfattende tv-udsendelse med relevante deltagere. Men- men – men, Danmark er jo Vestasland, loven er på vindmølleproducenternes side og TIDEN ER IKKE MODEN! Det var begrundelsen for, at projektet blev fløjtet tilbage. Det kalder man censur, når det sker i Nordkorea eller Kina. Hvad kalder man det, når det sker i Danmark? Hvorfor må Danmarks borgere i byerne ikke kende de beskidte hemmeligheder, som danner grundlag for Danmarks fabelagtige støjregulering for lavfrekvent støj, der ikke måtte have konsekvenser for opstillingen af vindmøller?

Artiklen om de hemmelige møder, copy – paste:

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7292620/Hemmelige-m%C3%B8der-gav-lempelige-st%C3%B8jregler-for-vindm%C3%B8ller/

Vindmøllefamilierne venter på retfærdighed og heldigvis er der flere og flere politikere, der begynder at tage stilling til de skandaløse forhold i Danmarks Miljøstyrelse.

Citat fra artikeln: “…og en række miljøordførere både til højre og venstre i Folketinget kritiserer nu den manglende åbenhed i processen.” “Det er en stinker og giver mistanke om ført hånd”, kommenterer Liberal Alliances miljøordfører Villum Christensen. “Hvis de møder er årsagen til de tal, der kom i bekendtgørelsen, skal det frem. Ellers forsvinder den demokratiske kontrol,”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *