friends-against-wind.org: Vindmøllers støj årsag til næseblod hos børn

http://en.friends-against-wind.org/testimonies/nosebleeds-from-wind-turbines

Uddrag på dansk: Dansk oversættelse af familiernes erfaringer:

Ejendom # 1

“Jeg vil gerne vide, hvorfor min seng ryster eller vibrerer let. Nætterne med stormen var særlig mærkbare. Jeg sover altid med mit soveværelse vindue åbent, men kan ikke længere. ”

Ejendom # 2

“Støj fra vindmøller var meget højt i aftes (Oct.31), men har fået til det punkt, at ingen vil følge op. Vi kører en ventilator hele natten for at drukne støjen. Så snart mit hoved rører puden kan jeg høre støj og føle vibrationen. ”

Ejendom # 3

“Vore bekymringer er støj-natten hovedsagelig. Nårvi vil sove, hører vi hører et konstant swoosh. De tilfælde, hvor vejr, temperatur, og vind er i en perfekt combination får dem til at være meget højt -nok til at vække dig fra en søvn. ”

Ejendom # 4

“Jeg har ringet til opstilleren tre gange nu vedr. vindmøllestøj og er ikke blevet kaldt tilbage en gang. Jeg har også kaldt MOECC mindst tre gange, og intet har ændret sig med hensyn til støj, og der er heller ikke kommet nogen d til mit hjem. ”

Ejendom # 5

“Om morgenen den 25 September blev to børn ramt, kunne man ikke tænke ordentligt og følge basale opgaver uden en konstant forvirring og den anden vågnede op med en meget dårlig hovedpine – møllen er tættest på værelset, som disse to børn sover i.

Ejendom # 6

“Jeg lider af søvnløshed fra møllerne og synes de er meget støjende. Det var særlig slemt September 25-27. Hvis møllerne larmer meget og jeg kan høre dem inde fra huset, vil min kat  nægte at gå uden for døren nu. Det var aldrig et problem før. ”

Ejendom # 7

“Vi hører dem hver dag. Vi er to voksne og to børn, der bor i vores hjem. Støj påvirker os både om dagen og om natten. Skyggekast fra vingerne samt de blinkende røde lys om natten er et problem for os. Vi kan altid høre dem, om det er blæsende eller rolig. ”

Ejendom # 8

“Vi hører møllerne helt sikkert og de har afbrudt vores søvn, især i sommermånederne, som vi ikke har aircondition og kunne ikke sove med de åbne vinduer. Begge beboere i huset oplever søvnløshed. ”

Ejendom # 9

“Det lyder som om der er et tog bag vores stald. Vi er ikke i stand til at sove, når vinduet er åbent, især i sommermånederne. ”

Ejendom # 10

“Vi oplever støj både dag og nat fra møllerne, bogstaveligt syv dage om ugen. Skyggekast, kvalme, hovedpine og ringen for ørerne er problemer, vi har oplevet. Lysene er en distraktion om natten og giver os kvalme. Naturligvis er støjen værre, hvis det blæser. ”

Ejendom # 11

“Vi er to voksne og tre børn, der bor i vores hus. Varme, blæsende nætter forekommer at være de værste. Vi oplever: søvnforstyrrelser, forhøjet blodtryk, næseblod, vibrationer på brystet om natten, skyggekast, hovedpine og kvalme. ”

Ejendom # 12

“Afhængig af vindretning, påvirkes vi mest tidligt om morgenen (omkring 3 am). Det er højt nok til at vække os, det gør det meget vanskeligt at få en god nats søvn. ”

Ejendom # 13

“Fire til fem aftener om ugen afbrydes vores søvn. Vi oplever også kvalme og hovedpine. Det var aldrig et problem før. ”

Ejendom # 14

“Da de begyndte at køre, har vi konstant haft problemer. Der er i alt seks personer, der bor i vores hjem med to voksne og fire børn. “

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *