ENERGIPOLITISKE PLATUGLERS største skræk: sobre videnskabelige undersøgelser, her en ny artikel fra Canada

Infasound__and_wind_turbines_final_version_4_August_2015

Nu fat det dog, kære giftgrønne, blodrøde og pengegriske vindfanatikere: Vindkraftværker er en blindgyde, en dødssejler, en sørgelig fejltagelse, som skader mennesker og dyr.

Og: Engelsk er et meget svært sprog for nogle, som ikke har gået i skole plus universitetet i knap 20 år, som nogle af Danmarks rødgrønne politikere har haft lejlighed og økonomi til. Men det virker, som om et par danske vindpolitikere ikke ønsker at gøre brug af deres formidable kundskaber. “Læs og forstå”, sådan hedder en læse-let-serie i indskolingen. De engelsksprogede artikler om den skadelige virkning af vindmøllestøj på mennesker og dyr burde være en – uhyggelig – læse-let øvelse for Folketingets akademiske politikerskare.

Husk nu: Menneskeheden har taget fejl mange gange før. Vi vil lige minde politikerne om for eksempel røntgenstråler, uvstråler, astbest, nikotin, DDT, svampegifte og de fantastisk mange giftcocktails i danske forbrugeres køleskabe.

Hvad du ikke kan se, høre, mærke eller have en anelse om, kan pludselig komme til at være dødeligt for mennesker – efter et stykke tid.

Det er regeringens og politikernes ansvar at beskytte befolkningen for sundhedsskadelige stoffer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *