I søndags klokken 19.00: elforbrug 4.537 MW – 25 MW el var fra vind – tillykke foregangsland Danmark! Tyske agora-energiwende.de har ellers lignende tal

energinet.dk med sin “elsystemet lige nu” er altid et besøg værd, når bladene ikke rører sig på birketræernes tynde grene. Så er det tid igen til at se efter, hvordan det står til med foregangsland Danmarks vindmøllers elproduktion. Den er nemlig en smule svingende, ikke kun i Danmark, men alle steder på den vindbesatte klode.

http://www.agora-energiewende.de/de/themen/-agothem-/Produkt/produkt/76/Agorameter/

Den grafiske opstilling af vindenergiens produktion ser her – ligesom en glad børnetegning – meget munter ud med sine dybe dale og høje tinder.

I Australien er billedet det samme, lige meget hvor mange mega vindparker, der er i drift. Vinden har åbenbart hang til demokrati. Når der er vindstille, så gælder det for alle kæmpe vindparker i en pæn stor region og ikke kun for bette husstandsvindmøller eller de resterende historiske hollandske melkværne.

Danmarks sidste regerings fantasiprægede mål om vindmøllers hovedleverance til det danske folks energibehov kommer til at have konsekvenser. Det kunne blive en smule koldt og mørkt.

http://stopthesethings.com/2015/09/30/us-wind-power-outfits-curse-el-nino-for-massive-mounting-losses/

 

 

En tanke om "I søndags klokken 19.00: elforbrug 4.537 MW – 25 MW el var fra vind – tillykke foregangsland Danmark! Tyske agora-energiwende.de har ellers lignende tal"

  1. Poul Nielsen

    Stor tak til Norge og Sverige, der igen holdt liv i kaffemaskinen, brødristeren og den lille gryde med de blødkogte æg, hvor Danmarks forgudede vindmølleparker, søndag morgen kl. 8.10 producerede formidable 12 MV. Tak for hjælpen, kære naboer!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *