Den 29. april er Noise Awareness Day – i anledning af 20 års dagen i 2015 udsender epaw.org et åbent brev til politikere, beslutningstagere og medier

Open Letter on Wind Turbine Noise

Åbent brev 23. april 2015, dansk

Læs, hvad det internationale fællesskab af vindkraftmodstandere har at sige til politikere og beslutningstagere. Det vigtigste budskab er, at alle ansvarlige politikere og embedsmænd bliver nødt til selv at studere emnet vindmøllestøj – helt uafhængigt af den feterede vindmølleindustri i Danmark.

Det er et meget hårdt arbejde at sætte sig ind i videnskabelige tekster, oven i købet på engelsk og i et kompliceret fagsprog. Det er netop de opgaver, som helt almindelige borgere påtager sig for at være velinformeret. Borgerne ved, at de ikke kan få væsentlige informationer fra officielle brochurer, som de danske ministerier og styrelser har udgivet. De har nemlig en skuffende ringe kvalitet og er præget af et forstemmende propagandasprog.

Og så kan det stadig undre, at der ikke er flere politikere, der har en levende interesse i deres medborgeres velbefindende.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *