Davs med dig, 2016! “Kæmpemøller står på spring” – vindindustriens overophedede drøm fra et luftigt parallelunivers!

http://finans.dk/s/8323462

Danske vindmøllenaboer og de, der er truet til at blive det, blev noget chokerede over udsigten til at blive forsøgsdyr i et kæmpe industrislum. Det var et yndigt land, men det er længe siden. Nu kan Danmark snart konkurrere med Slesvig-Holsten.

Hvem har den største roterende skrotsamling? Hvem har de fleste forladte huse? Hvem har de fleste retssager om vindmøllestøj kørende? Hvem har de fleste protestgrupper? Hvem har de fleste vindmølleulykker, som brand, rotorblades og isflagers flyvetur over vej og beboelse? Og hvem kan prale med en helt uforklarlig væltning af monstrøse vindmøllers tårne? (vetlandaposten.se – 24. 12.2015)

Med Vestas nye gigantiske hvirvlende mirakelmaskiner, der efter Vestas og vindindustriens inderlige ønske skal strøes rundhåndet over Danmarks natur, vil der ikke være meget tilbage af Danmark, som vi kender det.

Det er ikke kun klodens klima, der skal tvinges til at rette ind, men også selveste det danske folk.

Betal, undersåt, din hersker har brug for dine værdier! Kast dig i støvet, slave, betal med dit hus og hjem og dit eget liv. Dine skattekroner redder vore private lommers klima. Dit liv og legeme betyder intet for os. Du er vores offerdyr, søde dumme landbo. Vi alene vide: vidunderlige vind er en vinder.

Men hov, “Befolkningens accept” er et nyt begreb i danske politikeres ordforråd. “Befolkningen” er vel at mærke ikke Københavns borgere, men kun de myndige borgere i landdistrikterne. De har været rystende  uforudsigelige ved folketingsvalget og EU-afstemningen i 2015. Hvis Christiansborgs politikere ikke formår at formilde de vrede borgeres sind, så vil der snart ske noget rigtig pinligt. Danmark kunne blive et af de lande, som de internationale medier skriver hjem om: Danskerne er blevet højreorienterede! Hvordan kunne det dog ske? Det var da ufatteligt, ikke?

Hvad med denne forklaring?

Landbefolkningen har mistet tilliden til deres kommunalpolitikere, der på den ene side har hals- og hovedret over den og samtidigt er rystende uvidende og/eller resistente overfor solide videnskabelige dokumentationer om vindmøllers skadelige virkning på mennesker.

Landbefolkningen har mistet tilliden til Christiansborgs politikere, der på den ene side har magt over lovgivningen og kommunerne og samtidigt er rystende ligeglade med menneskers sundhed og ejendomsrettigheder. Christiansborgs politikere besidder en omfattende viden om vindmøllers skadelige virkning på landbefolkningen. Denne viden er dokumenteret på deres egen hjemmeside på ft.dk, men politikerne har besluttet at blæse på den. De vil hellere køre parløb med deres elskede venner i vindindustrien.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *