Christiansborgs politikere har fået en henvendelse fra Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller

Familier, der har været plaget af vindmøllestøj i lang tid, har ikke ret meget tillid til Christiansborgs politikeres læselyst. De folkevalgte damer og herrer ønsker åbenbart ikke at begribe, hvad der sker ude på landet, ellers havde de taget imod familiernes tilbud om at komme på ferie over en lang weekend i et af deres støjramte boliger. Det skal gerne være om vinteren og ved vindhastigheder, der ligger et pænt stykke over de 8m/sek.

Henvendelse af 20/1-16 fra Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller om bemærkninger til miljø- og fødevareministerens svar på spm. vedr. vindmøller

2015-16
MOF, Alm. del, Bilag 226
20. januar 2016

En tanke om "Christiansborgs politikere har fået en henvendelse fra Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller"

 1. Poul Nielsen

  Få nu styr på den vindmøllebekendtgørelse!

  I 1971 revsede John Mogensen hele Danmark med sangen: “Der er noget galt i Danmark Dybbøl Mølle maler helt af helvede til”.
  Der er stadig noget galt i Danmark, når arrogante politikere fortsat tillader kæmpevindmøller i det åbne land at “larme helt ad helvede til”.
  Hvordan kan det forklares at politikere f.eks. ignorerer en mail fra en vindmølleopstiller, der helt klart erkender lovovertrædelser med ordene: “Jeg kan oplyse at når vi neddrosler møllerne maksimalt så vil vi ikke kunne overholde støjgrænsen + 2dB ved bolig A” og samtidig i bedste mafiastil udtaler: “Jeg ved dog ikke om man skal tilføje at vi er meget tæt på at indgå en frivillig aftale med bolig A om værditab og desuden giver vi ham en mulighed for at sælge sin bolig op til et år efter at møllerne er opstillet til markedspris såfremt de føler sig generet af møllerne. Det er for at lukke munden på ham da han har været meget aktiv modstander”.
  Grænsen for lavfrekvent støj er 20 dB.
  Vindindustriens kunstfærdige beregninger af lavfrekvent støj i en tilfældig bolig viser 12,7 dB ved en vindhastighed på 6 m/s og 18,4 dB ved 8 m/s. (fantastisk flot regnet ud, naturligvis uden overskridelser.)
  Hvorimod målinger i samme bolig viser 21,9 – 31,9 dB lavfrekvent støj.
  Den virkelige støj ligger altså langt langt over den beregnede støj, men hvad gør magthaverne på Christiansborg ved disse helt uacceptable afsløringer, der er hentet direkte på Folketingets egen hjemmeside ft.dk, tilsyneladende ingenting.
  Man vil ikke acceptere den virkelige verden! På “Borgen” anvendes “Mørkelygten” og såkaldte nødløgne i stor stil, for at skjule sandheden.
  Vindmøllebekendtgørelsen er udelukkende blevet til ved magtmisbrug og hemmelige aftaler.

  Alligevel kan man i dagens aviser læse at Danmark for fjerde år i træk kan bryste sig med titlen som verdens mindst korrupte land, når det måles på misbrug af magt, hemmelige aftaler og bestikkelse i den offentlige sektor.

  Så kan man kun konkluderer, at det må se særdeles sort og beskidt ud i alle andre lande.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *