Brevet til lægen

Familier, der bor tæt ved vindmøller, er i en ekstremt sårbar situation. Når lægerne ikke kender symptomerne ved lavfrekvent/infralyds skader på mennesker, vil de ikke kunne forstå, hvorfor patienterne er syge. Den danske sundhedsstyrelse har ikke udsendt nogen som helst informationer til lægerne om symptomer ved vindmøllesygdom eller VAD – vibroacoustic disease, derfor må familierne finde dokumenter på internationale hjemmesider. I den tyske delstat Niedersachsen findes en ny sammenslutning af læger, der har samlet dokumenter, der kan hjælpe andre læger til at få oplysninger.

En lignende organisation er på vej i Frankrig. Den er beskrevet af lægen Chevallier i Le Point.fr, den 24.10.14:

http://www.lepoint.fr/invites-du-point/laurent-chevallier/chevallier-les-eoliennes-imposture-ecologique-et-nouveau-drame-de-sante-publique-24-10-2014-1875349_424.php

Denne nye videnskabelige artikel fra Canada oplyser om sundhedsproblemer hos naboer til vindmøller. Vi anbefaler, at printe den fulde text ud og give den til familiens egen privatpraktiserende læge.

http://shr.sagepub.com/content/5/10/2054270414554048.full.pdf+html

Vi håber meget på, at mange danske læger vil læse dokumenterne og tale med deres kolleger om problematikken for at kunne støtte deres patienter.

[whohit]-Brevet-[/whohit]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *