20 års fødselsdag den 29.4.2015 – International Noise Awareness Day

Her den officielle hjemmeside af International Noise Awareness Day 20th anniversary _ CHC

_______________________________________________________________________________________________________

vind-alarm-danmark.eu hjemmesidens folgeskrivelse til epaws åbne brev.

Den må gerne kopieres og sendes personligt til de politikere, der har et medansvar for vindmølleplanlægningen i jeres kommune.

_______________________________________________________________________________________________________

vind-alarm-danmark.eu
Familier i vindmøllernes skygge

I anledning af den ”International Noise Awareness Day” den 29-04-2015 sender vi jer et åbent brev, som er blevet offentliggjort igennem epaw.org og er ved at blive oversat til flere europæiske sprog. Vi danske vindmøllemodstandere, der er tilknyttet Landsforeningen Naboer til Kæmpevindmøller med vores egen hjemmeside www.vind-alarm-danmark.eu har stået for den danske oversættelse. Vores hjemmesides undertitel hedder ”Familier i vindmøllernes skygge” og det er det, det hele handler om. Danske familier, der er kommet i nød pga. industrivindmøller i naboskabet, fører en skyggetilværelse i Danmark, i Europa og i hele verden.
Et eksempel er danske Jakob på seks år. Han bor med sine forældre i en campingvogn, fordi deres hus er blevet et spøgelseshus. Drengen fik kvalme om natten og næseblod af at være nabo til de vindmøller, der nu har overtaget ejendommen. Nu kan lydene bevæge sig frit familiens hjem, uden at forstyrre nogen. Der er ingen danske myndighed, der interesserer sig for sagen. Danmarks jord er til for vindmøllernes skyld. Der findes detaljerede officielle dokumenter, hvor det er optegnet, hvilke ejendomme der kunne stå i vejen for Danmarks vindmølleplaner i en ”fossilfri” fremtid. Danmarks politikere redder verdensklimaet og vindmølleindustriens økonomi, danskerne flygter fra deres egne huse på landet.
Et andet eksempel er en tysk dreng, der ikke kan bo hjemme hos sine forældre mere, fordi han ikke kan tåle at overnatte i familiens hus. Nu er han på en kostskole og er glad for, at han ikke har næseblod om natten længere. Lillesøsteren bor heller ikke hjemme mere, forældrene har bygget sig en slags bunker i kælderen.
Et tredje eksempel er Herning Kommunes skandale i Vildbjerg. Nu er det andet år, at der bliver født forkrøblede minkhvalpe hos en minkavler. Ejeren og hans kone har overlevet i deres sommerhus indtil nu. Det har ikke været muligt for dem at sove i deres eget hjem længere, børnebørnene kan ikke engang tåle kun at være på besøg i et par dage. Der er ingen myndighed, der vil undersøge, hvorfor alle mennesker, der opholder sig i nærheden af disse vindmøller bliver syge, hvorfor minkene aborterer deres unger og hvorfor et uhyggeligt stort antal af disse dyr er misdannede.
Vi vil gerne bede jer om, at undersøge selv, hvad der er sandt og hvad der er falsk. Kan det være rigtigt, at helt almindelige voksne borgere fra hele verden beretter om deres elendige hverdag som vindmøllenaboer uden at der er grundlag for det? Har man i hele verden oplevet så meget – og ikke oppefra organiseret -modstand fra voksne mennesker, der aldrig nogensinde har engageret sig i et politisk emne?
Og: Hvor har man nogensinde oplevet så meget misinformation og propagandasprog, når det drejer sig om vindmøller som klimaredder?
Europas, Amerikas og Australiens vindmøllemodstandere beder jer politikere og ansvarlige beslutningstagere om at forsvare jeres medborgere for et sundhedsfarligt industriprodukt, der i årtier har haft de mest eventyrlige økonomiske privilegier – på befolkningens regning.
Med venlige hilsner, 27.04-2015
Greta Gallandy-Jakobsen, vind-alarm-danmark.eu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *